Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Abril - Juny 2012
 

PER UN INSTANT... A LA MOSTRA!

Diumenge 22 d’abril: 10:15 i 11:45 h
Espai l’Escorxador d’Igualada

I arribem a aquesta edició de La Mostra d'Igualada, amb l’espectacle Per un instant, que hem creat amb La Tresca i hem anat rodant aquests mesos amb diverses actuacions des de la presentació durant el Nadal passat al SAT!

De moment, hem rebut molt bones crítiques del públic que ens ha vingut a veure. Ens agradaria compartir amb vosaltres aquesta ressenya que ens dedica una mestra en el blog Menuts i Ganàpies.

Estem preparant un dossier en el que podreu descobrir el procés de creació de l’espectacle. Aviat publicarem el primer capítol, que ens explica les primeres idees a partir de les quals sorgeix aquest concert teatralitzat, nascut de les cançons de La Tresca i portat a escena per Xirriquiteula Teatre.

Per un instant... en Jordi, en Toni i en Claudi ens mostren els seus records, els seus somnis, les seves dèries i, sobretot, les seves cançons. Si teniu ganes de gaudir d’aquesta estona amb ells, no us perdeu les properes actuacions !

Aprofitarem aquesta ocasió tan especial de La Mostra per presentar el cartell amb la que serà la imatge gràfica de l’espectacle, que està dissenyant la nostra companya il·lustradora Elisenda Solà-Niubó.


www.xirriquiteula.com/peruninstant

Anunci PER UN INSTANT a LA MOSTRA
Anunci de PER UN INSTANT al programa oficial de La Mostra d'Igualada

Foto Claudi, Toni i Jordi esperant LA MOSTRAEn Claudi, en Toni i en Jordi ja es preparen per LA MOSTRA

Foto Iolanda LlansóEmocionada i embadalida: Iolanda Llansó, directora de l'espectacle, es mira l'assaig general al Centre Cultural de Vilanova

PAPIRUS A BARCELONA

Dissabtes i diumenges 5, 6, 12 i 13 de maig a les 18 hores. Jove Teatre Regina. C. Sèneca 22. Barcelona

Gira el món i torna al Born: els nens i nenes de Dinamarca, Alemanya, Holanda, Síria, Líban, França, Itàlia, Portugal, Suïssa, Israel, Colòmbia, i Cabo Verde, ja han gaudit de l’espectacle. I aquesta temporada teniu l'ocasió excepcional de veure PAPIRUS al Jove Teatre Regina de Barcelona.

www.xirriquiteula.com/papirus

Foto PAPIRUS a Israel

LES GIRAFES DE XIRRIQUITEULA SEDUEIXEN AL PÚBLIC DE COSTA RICA

L’espectacle GIRAFES segueix amb la seva trajectòria internacional i és que fa només un parell de setmanes que aterraven procedents de l’exòtica Costa Rica on van desfilar en el marc del Festival Internacional de las Artes. El públic d’allà ha quedat fascinat. No deixem de rebre crítiques afalagadores, i fotografies i vídeos que demostren com d’encantada va quedar la gent.

Ara les GIRAFES han de descansar ja que al mes de maig tornen a viatjar. Les properes actuacions seran a Copenhaguen, Dinamarca i Portugal (al Festival Imaginarius i a Guimarães, capital europea de la cultura 2012).

 

www.xirriquiteula.com/girafes

Foto GIRAFES Costa Rica
Les GIRAFES s'han convertit en l'espectacle més mediàtic del Festival

Foto GIRAFES Costa Rica
Rotcy Vega el descriu com "el más hermoso pasacalles que he visto en mi vida"

PRESENTEM NOU FORMAT DE WEB

En el procés de reinventar la nostra web, hem començat per fer-li un rentat de cara. Des de fa ja un parell de mesos, si entreu a www.xirriquiteula.com trobareu un format de presentació una mica diferent al que havíem tingut fins al moment. No es tracta d’una nova web (tot arribarà) però us convidem a xafadejar una mica entre pestanyes per descobrir més coses sobre nosaltres i els espectacles que tenim en gira actualment.

 

Foto web de XIRRIQUITEULA TEATRE
La web de Xirriquiteula presenta un aspecte diferent, i hem ampliat els continguts

   

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM