Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Juliol - Setembre 2012
 

PER UN INSTANT... PER CATALUNYA

Aquest abril vem presentar l'espectacle PER UN INSTANT a La Mostra d’Igualada. Estem molt contents de la rebuda que va tenir i a més, hem rebut crítiques i comentaris molt positius.

Per als que no hi veu poder ser, podeu veure un vídeo on, en Jordi, en Toni i en Claudi ens expliquen les seves impressions de les actuacions que van fer.

Després d’això, el tàndem de La Tresca + Xirriquiteula Teatre ja és a punt per començar a fer molts quilòmetres i omplir molts teatres de Catalunya!

De moment tenim actuacions previstes a Lleida, Ulldecona, Parets del Vallès, Banyoles, Igualada, Figueres, Cerdanyola del Vallès, Lliçà d’Amunt, Santa Perpètua de Mogoda... i seguirem pedalejant per arribar a moltes poblacions més!


www.xirriquiteula.com/peruninstant

Foto PER UN INSTANT

NOU VÍDEO DE PAPIRUS

Durant el mes de maig el Jove Teatre Regina de Barcelona va acollir el nostre clàssic de PAPIRUS. Tenim el gust de presentar-vos el nou vídeo de l’espectacle que es va gravar durant una d’aquestes actuacions, amb Claudio Levati i Cristina Aguirre interpretant els personatges de Rus i Pap.

Papirus ha estat reconegut al llarg del temps com un espectacle trencador i pioner d’una nova manera d’adreçar-se al públic infantil. Una mostra d’això és la important trajectòria internacional que ha seguit l’espectacle des de la seva creació.

En els propers mesos l’espectacle es podrà veure a Israel i Holanda on, una vegada més, PAPIRUS construirà el seu món de paper.

 

www.xirriquiteula.com/papirus

Foto PAPIRUS al Teatre Regina

ELS VIATGES DE LES GIRAFES

I us continuarem explicant els inacabables viatges de les GIRAFES de Xirriquiteula que no es cansen de córrer món.

Després de passejar per Dinamarca i Noruega, han fet gira a Portugal, on tornaran a principis d’agost. Rubí (Catalunya) i Ribadavia (Galícia) són altres llocs per on passen abans de culminar l’estiu amb un viatge a Alemanya.

Podeu veure en les aparicions a la televisió noruega com, vagin on vagin el públic queda seduït.  

 

 

www.xirriquiteula.com/girafes

Foto GIRAFES Portugal

ANEM DE FESTA MAJOR

Començarem el mes de setembre participant molt activament a la Festa Major de Santa Coloma de Gramenet.

Els Jardins de Can Sisteré es convertiran en un nou escenari per als CONTES DEL CEL, en els que el sol, la lluna i un núvol són els protagonistes i sortiran per explicar les seves històries. Transformarem els carrers de la ciutat en l’Àfrica subsahariana amb les nostres PERKUS, unes titelles-màscares gegants que dansen i el gran TÒTEM acompanyat de ballarins.

I també es podrà veure l’espectacle d’animació ZUM, de La Tresca (els nostres companys artístics en PER UN INSTANT). Aquesta vegada es convertiran en tres abelles (que no piquen) tot fent música i convidant a tothom a cantar les seves cançons.

En el programa de les festes trobareu els detalls dels dies i hores d'actuacions.

Foto PERKUS

   

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM