Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
més de 25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Abril - Juny 2014

CONTES DEL CEL AL TANTARANTANA

Aquest mes d'abril fem temporada al Teatre Tantarantana de Barcelona amb els CONTES DEL CEL, amb els que aviat arribarem a les 1.000 funcions!

Us esperem a tots els que encara no l'hagueu vist i a tots aquells que tingueu ganes de veure'ls una vegada més! Per comprar entrades feu clic aquí.

Dissabtes 5, 12, 19 i 26 d'abril a les 18 hores

Diumenges 6, 13, 20 i 27 d'abril a les 12 hores

Funcions escolars els dies 8, 9, 10, 23, 24 i 25 a les 9:45 i a les 11 hores.

I dissabte 12 a les 12:30 presentem la temporada a la llibreria La Central del Raval! Més informació

www.xirriquiteula.com/contes

Funcions de CONTES DEL CELCONTES DEL CEL acumula gairebé mil actuacions en la seva trajectòria.

LES GIRAFES FAN LES ASIES

Les nostres GIRAFES estan fetes unes viatgeres! Aquesta vegada visiten Àsia! Del 23 d’abril al 3 de maig les tindrem a Xina i al juliol tenen previst actuar a Corea del Sud.

Mentrestant al mes de maig, visitaran un cop més la ciutat de Copenhague on es faran diverses actuacions i tallers de música / xanques per a nens. La idea és acabar participant tots junts en una gran rua!

Entre que fan i desfan maletes, les GIRAFES trobaran algunes dates per actuar més aprop de casa a poblacions com Montgat, Palau Solità i Plegamans, Platja d’Aro, Rochefort a França... i pot ser que encara confirmem alguna destinació més!

www.xirriquiteula.com/girafes

GIRAFES a Singapur
Les GIRAFES ja van estar a Àsia quan van actuar a Singapur.

XIRRIQUITEULA I TEATRE ANIMAL

La darrera col·laboració de Xirriquiteula ha estat amb la companyia Teatre Animal i el seu espectacle COM GAT I GOS que presentem properament.

- La Mostra d’Igualada. Diumenge 27 d’abril a les 10:15 i a les 11:45 hores.

- Fira de Titelles de Lleida. Divendres 2 de maig a les 18:30 i dissabte 3 a les 12 hores .

La Iolanda i el Dani de Xirriquiteula han ajudat a dotar de màgia visual i narrativa a aquesta història en la que l’Alberto Carreño (habitual col·laborador nostre) s’ha encarregat de construir l’escenografia. Finalment serà Obsidiana (la plataforma d’acompanyament artístic creada des de Xirriquiteula) qui en farà la distribució.

Personatges de TEATRE ANIMAL
Nacho (protagonista de l'espectacle) amb el seu amic el cavall Pamplona.

 

CELEBREM 10 ANYS DE PAPIRUS !

Precisament el 3 d’abril fa 10 anys que es va estrenar PAPIRUS. Seguim celebrant aquest aniversari recordant frases i poemes d’aquells que l’han vist o programat...

Sens dubte el que fa de PAPIRUS una obra tan especial no és només una història plena d'emocions expressades i endevinades... Sinó també un univers plàstic altament suggerent que resisteix el pas del temps, i traspassa fronteres. Públic

Papirus es una pieza que va surgiendo y creciendo asombrosamente hasta el clímax final. Mónica Francés (Granada Hoy)

Xirriquiteula va emocionar, per la seva poesia i el seu mim. ‘Papirus’ és la demostració de la capacitat de creativitat d’aquest grup que fa anys que lluita per mostrar espectacles per a públic familiar dignes, tot i que disposa de pressupostos minsos. Jordi Bordes (El Punt)

D'un simple morceau de papier / Un noveau monde est né / Des mains de deux inconnus / Qui par hasard se rencontrèrent / Après un passé hanté par la guerre / Ainsi, de la complicité des deux individus / Les bouts de papier nous racontent la vie / Dans un monde plein de poésie. Loïc Portier (alumne de funcions escolars a Riom)

Quan un espectacle crida l’atenció a dos programadors tan astuts com André Leroy [Treteaux Haute Alsace] i Philippe Schlienger [MOMIX] un sospita que no es tracta de qualsevol cosa (...) 'Papirus' és una mostra del que els espectacles per a públic jove poden proposar de millor: una faula graciosa i poètica, subtil sota la forma encertada de diversió. Diari DNA Mulhouse (durant el festival Momix)

www.xirriquiteula.com/papirus

PAPIRUS Actors de PAPIRUSEn Marc i la Violeta, segon equip de PAPIRUS, assajant.

Premsa PAPIRUSPAP i RUS als diaris d'arreu del món.

 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM