Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
més de 25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Juliol - Setembre 2014

LES GIRAFES NO FAN VACANCES

Els viatges de les GIRAFES no s'aturen ni en època de vacances! Després del recorregut d'aquests darrers mesos per diferents països i poblacions com Vic, Copenhague (on també vam fer tallers de percussió i xanques), Montgat, Eivissa, Hamar, Kortrijk, Barcelona, Platja d'Aro, Rochefort... les GIRAFES no tenen previst desfer les maletes durant els mesos de juliol i agost.

Ja es preparen per actuar a Burgos, on passejaran per el Museo de la Evolución i tot seguit marxen cap a Armentières per celebrar a França el 14 de juliol. Finalment, faran un llarg trajecte per arribar a Korea on visitaran festivals a Seoul i Keochang, convidades per ASSITEJ. Amb aquest viatge continuem amb la voluntat d'obrir mercats a Orient i serà la tercera vegada que visitem el continent asiàtic amb les GIRAFES.

I l'agost, Igualada i Polònia les esperen! Quin plaer recorrer món amb tan bona companyia!

www.xirriquiteula.com/girafes

GIRAFES a Xina
Les GIRAFES a Xina el passat mes d'abril.

 

PARTICIPEM EN NOUS FESTIVALS !

Aquests mesos a Xirriquiteula Teatre ens hem volgut implicar en la participació de festivals de nova creació i estem molt orgullosos d'aquesta experiència.

El mes de maig, l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu amb la col·laboració de Sa Xerxa, ens proposaven participar al Festival Barruguet, una nova cita a Eivissa amb una programació familiar de molta qualitat entre la qual va ser un plaer ser-hi presents amb les GIRAFES.

El Festival Xalaro de Platja d'Aro també ha comptat amb nosaltres en la seva primera edició aquest mes de juny. Hi hem estat programats amb les GIRAFES i el concert teatralitzat PER UN INSTANT.

Barruguet, Xalaro, us desitjem llarga vida i molt de recorregut!

www.xirriquiteula.com/peruninstant

PER UN INSTANT a Platja d'AroFotografia feta per una familia del públic durant l'actuació de PER UN INSTANT a Platja d'Aro.

PAPIRUS MOLT INTERNACIONAL

Al setembre engeguem nova temporada de PAPIRUS, i com ja sabeu, amb aquesta en celebrem que ja en portem 10!

Us podem adelantar que serà una temporada en la que farem molts quilòmetres per carretera, recorrent Espanya amb diverses actuacions dins del programa Platea i recorrent Europa, descobrint poblacions de França, Alemanya, Holanda i les que trobem de camí!

Propera parada: 4 i 5 de setembre / Herleen (Holanda)

www.xirriquiteula.com/papirus

PAPIRUS a AlemanyaPAP i RUS actuant a Holanda, l'any 2008

COM GAT I GOS: NOVA TEMPORADA

Com es parlava en el darrer butlletí Xirriquiteula Teatre ha estat col·laborant amb la companyia Teatre Animal en la creació de l' espectacle COM GAT I GOS.

Després de les presentacions a La Mostra d’Igualada i Fira de Titelles de Lleida us volem fer arribar algunes bones crítiques rebudes.

Teatre animal té una bona peça a l'escena. (...) Un treball interpretatiu i de creació de personatges (sobretot, els il·lustrats) molt ben trobat. Jordi Bordes

Teatre familiar desinfantilitzat, amb un magnífic guió i ús del multimèdia. (...) L’actor recull esplèndidament les intervencions, explotant una connexió natural amb el públic que construeix una atmosfera d’amistat i creació col·lectiva impagable. Nuria Cañamares

Una de les bones sorpreses d'aquesta Fira. Un divertiment realment aconseguit, en el que interactuen de manera sorprenent el comunicatiu protagonista Lluis Petit i els dibuixos als que dóna vida a la pantalla. Ferran Baile

De cara al setembre comencem la temporada amb la il·lusió de recórrer junts molts teatres i poblacions! Sant Boi de Llobregat i Olot, entre d'altres, ja han confirmat!

Nacho protagonista de COM GAT I GOS
En Nacho, protagonista de l'espectacle COM GAT I GOS

 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM