Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
més de 25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Octubre - Desembre 2014

EN DIRECTE DESDE IRAN

Les GIRAFES tanquen aquesta setmana la seva gira d'aquesta temporada amb el viatge més llunyà, culturalment parlant, que mai han fet: IRAN!

Aquests dies estan coneixent el 21st International Children and Youth Festival a Hamedan, on hi actuen divendres 10 i dissabte 11.

Esperem poder fer un bonic àlbum de viatge amb totes les fotos que ens porten d'allà on van. I és que aquest any ens hem aplicat amb la internacionalització sumant una bona llista de països al passaport: Xina, Dinamarca, Noruega, Bèlgica, França, Korea, Polònia... i la rematada final a República Islàmica de l'Iran.

Quan arribi l'hivern endreçarem les maletes esperant descobrir nous destins l'estiu vinent!

www.xirriquiteula.com/girafes

GIRAFES a Iran
Per primera vegada les GIRAFES actuen a l'Orient Mitjà

 

JA ARRIBA EL FIET!

Un any més participarem a la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears que organitzen els nostres amics de Sa Xerxa durant aquest octubre.

Enguany hi trobareu les GIRAFES, actuant el dissabte 18 d'octubre a les 14 i a les 18 hores.

També hi serà, COM GAT I GOS, l'espectacle de la companyia Teatre Animal amb el que hem col·laborat i es va estrenar a La Mostra. Es podrà veure divendres 17 a les 12 i a les 19 hores. A més tindreu l'ocasió de descobrir la versió en anglès: LIKE CATS AND DOGS, el mateix divendres 17 a les 20:30 hores.

Ens acompanyarà en totes aquestes actuacions Obsidiana, la nostra plataforma d'acompanyament artístic que també porta en aquest viatge a Vilafranca als amics i companys de La Tresca per presentar i distribuïr el seu espectacle ZUM al festival, divendres 17 a les 11 i a les 18 hores.

Ens encanta aquesta Fira, hi vam actuar amb PER UN INSTANT el 2012 i ens fa molta il·lusió tornar a ser-hi presents en aquesta edició!

Nacho i Pamplona, a COM GAT I GOSLa Iolanda i el Dani de Xirriquiteula han participat en el procés de creació de COM GAT I GOS i l'Alberto Carreño (habitual col·laborador nostre) és qui ha construït l'escenografia.

PAPIRUS A TOT ARREU

Abans d'acabar l'any estarem actuant i fent gires a diverses localitats tant nacionals com internacionals i volem compartir totes aquestes dates amb vosaltres.

13 Octubre. Martorell.

20 i 21 Octubre. Festival La Haya (Holanda).

Del 26 al 30 Octubre. Gira Alemanya.

16 Novembre. Vila Real.

22 Novembre. Cadiz.

Del 26 al 30 Novembre. Gira França.

20 Desembre. Alcudia.

28 Desembre. Benavente.

www.xirriquiteula.com/papirus

...i així fou com d'un tros de paper va néixer un nou món!...i així fou com d'un tros de paper va néixer un nou món!

LA GIRA DE PER UN INSTANT

Fa molt que ho preparem i per fi arribarà el moment... Gira de PER UN INSTANT a Mallorca i Menorca, acompanyats per Sa Xerxa.

Sempre és un gust tornar a ses illes i més amb una agenda tan plena com tenim aquest novembre.

Poc a poc es van confirmant les localitats on actuarem aquest novembre, ja us en podem adelantar algunes: Son Servera, Binissalem, Porto Cristo i Montuiri a Mallorca, i Es Mercadal i Alaïor a Menorca.

Un cop tornats, el dia 30 de novembre actuem al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet. on volem fer una actuació especial amb la col·laboració d'artistes sorpresa.

Us hi esperem!

www.xirriquiteula.com/peruninstant

Imatge durant la cançó de 'De fusta i mirall'
PER UN INSTANT és el concert teatralitzat de Xirriquiteula Teatre i La Tresca

 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM