Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
més de 25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Gener - Març 2015

LA NIT MÀGICA

Desde Xirriquiteula Teatre ens agrada molt viure de ben aprop la nit més màgica de l'any. I així ho fem, participant en la cavalcada dels Reis d'Orient. Cada any, fem mans i mànigues per poder arribar a tot arreu, i aquest 2015 no podia ser diferent.

Les nostres GIRAFES, acostumades a viatjar, han participat en la rebuda de Ses Majestats a FORMENTERA. Ha estat la primera vegada que estem a ses illes la nit del dia 5 de gener i ens ha encantat!

El gran ELEFANT, no tan acostumat als viatges com les GIRAFES, ha desfilat carregat de regals a la cavalcada de MALAGA on la rebuda ha estat tot un èxit.

Finalment, els CAMELLS, fidels acompanyants dels Reis, han estat amb ells a la cavalcada de BADAJOZ que ha estat preciosa, amb unes carrosses espectaculars.

 

www.xirriquiteula.com/girafes

CAMELLS BadajozAl diari destacaven la presència dels CAMELLS a la cavalcada de Badajoz

GIRAFES FormenteraLes GIRAFES acompanyen el públic mentre esperen l'arribada dels Reis a Formentera

 

UN TRIMESTRE ATRAFEGAT

Aquest trimestre no hem parat! Hem estat molt enfeinats d'un lloc a l'altre, d'un bolo a l'altre.

Amb l'internacional PAPIRUS hem recorregut Espanya dins el programa PLATEA en el que tornem a estar presents per a l'edició del 2015 i hem conegut festivals i poblacions d'Holanda, França i Alemanya que encara no haviem descobert.

Els CONTES DEL CEL també han fet les maletes per anar de gira fora de Catalunya. Almassora, Pamplona, Eivissa i Formentera han estat els darrers destins de l'espectacle.

I PER UN INSTANT ha tingut un trimestre esgotador protagonitzat per l'esperada gira balear a Mallorca i Menorca. Hem tornat molt contents i ho vam celebrar amb el nostre públic més proper al Teatre Sagarra amb una actuació molt especial acompanyada de sorteigs i sorpreses!

Les GIRAFES després de l'exòtic viatge a la REPUBLICA ISLAMICA DE L'IRAN i la cavalcada de Formentera descansen per a la propera temporada. Molt aviat podreu veure un reportatge sobre els seus viatges que sortirà publicat a l'Ara Criatures.

Ara toca fer moltes hores de oficina per seguir omplint els nostres calendaris de reserves i confirmacions!

PAPIRUS HolandaEscena de PAPIRUS al Laaktheater

XIRRIQUITEULA TEATRE a FormenteraPrograma de les actuacions a Formentera

XIRRIQUITEULA I TEATRE ANIMAL

Com ja hem anat explicant en els darrers butlletins, a Xirriquiteula Teatre ens hem implicat en la creació de l'espectacle COM GAT I GOS de la companyia TEATRE ANIMAL. Ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres l'agenda de les properes actuacions.

18 Gener. Tàrrega.

20 Gener. Polinyà.

25 Gener. Vilanova del Camí.

1 Febrer. Ripollet.

8 Febrer. Reus

15 Febrer. Castelldefels.

1 Març. Vilanova i la Geltrú.

5, 6, 17, 18, 24 i 25 Març. Funcions escolars al Teatre Tantarantana de Barcelona.

7, 8, 14, 15, 21 i 22 Març. Temporada al Teatre Tantarantana de Barcelona.

10, 11, 12 i 13 Març. Funcions escolars a Tordera.

 

Espectacle COM GAT I GOSCOM GAT I GOS és un espectacle de teatre i animació audiovisual

Espectacle COM GAT I GOS

PER MOLTS INSTANTS

Com us hem explicat aquest trimestre PER UN INSTANT ha estat a Mallorca i Menorca en la gira més llarga i llunyana de l'espectacle fins aquest moment. Hem gaudit molt de les actuacions a Son Servera, Binissalem, Porto Cristo, Montuïri, Es Mercadal, Alaïor i Ciutadella, acompanyants en tot moment per Sa Xerxa que ho ha fet possible.

Un cop tornats ho vam celebrar amb el nostre públic, el dia 30 de novembre al gran Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet. on vam fer una actuació molt especial i un munt de sorteigs. Us comuniquem els que han estat els guanyadors de cada premi:

Maria José Romero. Convidada amb un acompanyant a venir de bolo amb la companyia!

Marina Segués. Guanyadora d'un pack d'entrades per l'Endrapasomnis de la cia. Teatre al Detall amb la música de La Tresca.

Lluïsa Muñoz. Guanyadora d'un pack d'entrades per Com Gat i Gos de la cia. Teatre Animal.

Per aquest trimestre tenim previstes funcions per a escolars i el tàndem de Xirriquiteula i La Tresca seguim pedalant per arribar a totes les poblacions de Catalunya a les que encara no hem actuat!

www.xirriquiteula.com/peruninstant

PAPIRUS Festival Avignon 2007Tots els noms dels participants a punt per a fer el sorteig en ocasió de l'actuació de PER UN INSTANT al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet

PAPIRUS Siria / LibanAmb les proves de llum i so fetes a punt de obrir les portes al públic de Es Mercadal


 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM