Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
més de 25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Abril - Juny 2016

PER UN INSTANT... I SEGUIM!

Estem molt contents de seguir mostrant als pobles i ciutats de Catalunya aquest concert teatralitzat. PER UN INSTANT ja va per la seva quarta temporada i sembla que té corda per unes quantes més.

El tàndem que formem amb La Tresca i la Verdescano ens aturem i aquest març hem estat a Olesa de Montserrat i a Tona on hem trobat programadors sensibles i entregats a la seva tasca. També vam viure amb èxit l'aventura d'organitzar de dalt a baix una funció escolar a Badalona. Quina feinada! Lloem a tots aquells que s'hi dediquen a organitzar-nos les extenses programacions escolars que omplen el calendari entre bolo i bolo de cap de setmana.


Ja tenim anotades al calendari les properes actuacions. Us hi esperem si el voleu descobrir o tornar a veure!

Diumenge 10 d'abril a les 12 h. CC Casa del Rellotge de Barcelona.

Diumenge 17 d'abril a les 18 h. Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt.

www.xirriquiteula.com/peruninstant

Sorteig PER UN INSTANTPer l'actuació de Premià sortejem entrades

PER UN INSTANT a Tona120 espectadors van venir a Tona

 

LES GIRAFES SURTEN AL MES DE MAIG

A les GIRAFES no els acaba d'agradar el fred tot i que les hem fet viatjar fins al Cercle Polar Àrtic i aviat tornaran cap a Dinamarca. Després d'aquest llarg i suau hivern  volem compartir amb vosaltres tota l'activitat amb la que comencem la temporada de carrer. Serà al mes de maig tan aviat com arriba el bon temps!

De Maó a Redondela passant per Copenhague, Kalundborg, potser també Aalborg... I al juliol serà el torn de Portugal amb actuacions previstes a Lisboa, Ovar... També estem ja preparant el proper viatge a la Xina... Com els agrada a les GIRAFES recórrer el món!

Ens fa especial il·lusió participar en el festival de titelles de Redondela, on l'Associació Xente Titiritera fa anys que tira endavant aquest certamen. Per fi, després de molts intents fallits en que les agendes no encaixaven, passejarem per els carrer d'aquesta localitat gallega!

www.xirriquiteula.com/girafes

GIRAFES a PortugalActuacions de GIRAFES a Portugal

NOVA CREACIÓ DE IOLANDA LLANSÓ

Darrerament hem vist néixer un nou treball de la Iolanda Llansó, directora artística de Xirriquiteula. THE CORD és un breu curt que amb tendresa i un toc d'humor ens parla d'un personatge que ha de deixar la seva terra. Un petit treball que pot ser l'embrió d'una nova creació.  D'aquí uns mesos ho sabrem.

Ens agradaria destacar que aquesta peça ha estat realitzada amb la participació exclusiva d'adolescents. Ells, sota la direcció de la Iolanda  s'han encarregat de les càmeres, manipulació de drons, localitzacions, guió, muntatge... Tota una experiència amb les noves generacions d'artistes!

THE CORD de Iolanda LlansóFeu clik sobre la imatge per veure el curt

ALGUNS PROJECTES PROPERS

A banda dels seus projectes propis, la Iolanda s'ha embarcat en una nova aventura: COSPRESS. Un espectacle que creix amb l'acompanyament d'OBSIDIANA, empresa que gestiona també els espectacles de Xirriquiteula.  La Iolanda  participa en la creació col·lectiva i assumeix la direcció artística d'aquesta obra de la companyia emergent Kimani. Divendres 8 d'abril es farà una presentació a la Mostra de Projectes a la Mostra d'Igualada. L'estrena està prevista per a aquest estiu.

L'acompanyament d'Obsidiana també està present en el nou projecte AUTOMÀTICS de Marc Costa, actor emblemàtic de Xirriquiteula Teatre (GIRAFES, PAPIRUS)  que ha desenvolupat el seu propi projecte artístic sota el nom RED BUTTON tot creant una exposició amb joguines animades. Aquesta exposició es podrà veure tots els dies de La Mostra d'Igualada al hall del teatre Ateneu. Si hi passeu, no us oblideu de pitjar el botó vermell.

 

Espectacle COSPRESSCOSPRESS, teatre físic i d'objectes

Expo AUTOMATICSAUTOMATICS, exposició interactiva

 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM