Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
més de 25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Juliol - Setembre 2016

GIRA D'ESTIU AMB GIRAFES

El mes de juny les GIRAFES han descobert un nou destí: Romania. Ha estat un gust passejar per els carrers de Bucarest durant els dies del festival i sempre és un gran honor afegir un nou país en el nostre llistat de viatges.

A continuació us detallem les actuacions previstes per a la gira de l’estiu, n’hi ha algunes de properes. Estarem encantats que ens hi vingueu a trobar!

  • Dissabte 2 de juliol, Barcelona
  • Dissabte 16 de juliol, Lisboa
  • Divendres 22 i dissabte 23 de juliol, Ovar
  • Dimarts 19 i dissabte 23 de juliol, Masnou
  • Dimarts 2 d’agost, Argentona
  • Dissabte 3 de setembre, Mendrisio-Suïssa

 

www.xirriquiteula.com/girafes

GIRAFES Romania

GIRAFES RomaniaDescobrir nous països ens permet ampliar els nostres àlbums de viatges.

 

TEATRE ANIMAL FA TEMPORADA A XINA

L’espectacle COM GAT I GOS de la companyia Teatre Animal, en el que des de Xirriquiteula vam col·laborar en el procés de creació i a qui donem el nostre suport tècnic i logístic per les actuacions, realitzarà aquest estiu una gira que representa una gran fita: Temporada durant un mes i mig a dos teatres de Pequín i Shanghai.

És tot un honor acompanyar de ben a prop projectes amb aquest impuls! En Lluís Petit, actor de la companyia, ja està practicant xinés per poder complementar la versió de l’espectacle en anglès que es representarà durant aquestes més de 40 funcions.

Sembla que en aquest país hi ha tot un nou mercat per explorar, ja estem planificant noves gires allà amb PAPIRUS i GIRAFES. Us anirem informant!

 

Teatre Animal

Teatre AnimalLes actuacions a Xina aniran acompanyades de tallers amb els artistes

NOU PROJECTE AMB COMPANYIA EMERGENT

La Iolanda Llansó i en Daniel Carreras de Xirriquiteula, s’han embrancat en un nou projecte. La Iolanda en qualitat de directora i en Daniel en l’apartat tècnic participen de ple en la creació de l’obra COSPRESS. Espectacle de la companyia emergent Kimani formada per les veteranes Cristina Aguirre (actriu de PAPIRUS, co-fundadora i creadora a la cia. Kamchatka) i la ballarina Helena Canas (Cia Physical Momentum Project, Cia Nadine Grespacher, Cia Sol Pico , Cia Les Filles Föllen...).

COSPRESS és un espectacle de teatre i dansa. Un espectacle de teatre físic i sense paraules que gira al voltant de l’obsessió pel cos per ser representat al carrer o en espais no convencionals. Hem estrenat al festival Nocte de Graus ara al juliol, després de fer-hi residència tècnica. Brindem doncs per aquest motiu i desitgem una llarga i exitosa trajectòria!

COSPRESS de Cia. Kimani

OBSIDIANA ENS ACOMPANYA A FIRA TARREGA

Un any més serem presents a Fira Tarrega, sota l’estand de la nostra oficina d’acompanyament artístic, OBSIDIANA. Durant aquest estiu estem concentrats amb l’Elisenda Solà afinant el disseny i els materials. Us hi esperem per saludar-vos!

És un plaer compartir estand amb altres companyies com Bufa&Sons, Teatre Animal, Kimani, Red Button i Enric Ases, no deixeu de passar per conèixer els treballs d’aquests artistes.

www.obsidiana.cat

 

Disseny EstandÉs tota una tradició prèvia a les fires planificar el disseny del estand.

 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM