Xirriquiteula teatre
Xirriquiteula 25 anys
més de 25 ANYS fent teatre de sala
i de carrer per a tots els públics
Butlletí informatiu / Octubre - Desembre 2016

LES GIRAFES TORNEN DE LA XINA

Tenim a les nostres GIRAFES recent tornades de la Xina, on han allargat la seva gira d'estiu durant els principis de tardor.

Han actuat a la bonica ciutat de Wuzhen i tot i que el temps allà no acompanyava, ens han arribat unes fotografies precioses.

Van ser tendència en el festival TNT de Terrassa, i el proper 27 de novembre les podeu veure a Sant Gregori. Tot i estar aprop de casa en aquestes ocasions, segueixen planejant viatges sense parar... Ja estem tancant noves funcions a Holanda i Dinamarca...!

 

www.xirriquiteula.com/girafes

GIRAFES a la XinaAquesta és la segona vegada que les GIRAFES actuen a la Xina

 

PAPIRUS, MOLT D'ACTUALITAT

La temàtica de PAPIRUS continua molt al dia i per això sempre és possible portar l'obra a nous teatres per arribar als nens i nenes d'arreu del món.

Durant el mes de novembre descobrim un nou país, Turquia. Serem a Estambul durant tot un cap de setmana. I el cap d'any, el passarem també amb Rus i Pap a la ciutat de Hong Kong, en la que hi farem diverses funcions i un taller d'expressió teatral amb la Iolanda Llansó.

Es tracta d'un dels espectacles amb més trajectòria de Xirriquiteula Teatre, igual que els CONTES DEL CEL. Aquest darrer, recomanat per als més petits, el podeu veure al Casal de Sant Andreu de Llavaneres el proper diumenge 13 de novembre a les 18 hores.

www.xirriquiteula.com/papirus

www.xirriquiteula.com/contes

Escenografia de PAPIRUS

Marc Brualla, actor de CONTES DEL CELAquests són els espectacles més veterans de la companyia, encara en gira

PROPERS INSTANTS AMB NOSALTRES

Molt contents d'anunciar-vos que el tàndem de Xirriquiteula i La Tresca estem en marxa de nou per actuar en algunes localitats per on encara no haviem passat... ni tan sols per un instant!

Després de la càlida rebuda del públic el passat 22 d'octubre a l'Auditori Barradas d'Hospitalet de Llobregat us anunciem properes dates per si voleu venir i gaudir amb nosaltres...

Diumenge 6 de novembre - Teatre Auditori Llinars

Diumenge 11 de desembre - Teatre La Passió Cervera

 

www.xirriquiteula.com/peruninstant

Jordi, Toni i Claudi de LA TRESCAEn Jordi, en Toni i en Claudi són els protagonistes... PER UN INSTANT

ALTRES PROJECTES

La directora artística de Xirriquiteula Teatre, Iolanda Llansó, ha vist com el seu primer curtmetratge THE CORD, ha estat seleccionat per participar festival internacional Filmets de Badalona.

D'altra banda l'espectacle COSPRESS, dirigit per la mateixa Iolanda, i en el que com a companyia, Xirriquiteula hi ha donat suport, ha començat temporada d'actuacions dsprés de la seva estrena al juliol al Festival Nocte Graus. El proper dimecres 16 de novembre es pot veure al CC Casa Elizalde a les 20:30 hores.

 

COSPRESS, dansa i teatre físicCOSPRESS és un espectacle sense paraules, molt adient per públic jove

 

XIRRIQUITEULA TEATRE, S.L.
Ap. Correus, 44 · 08911 Badalona (Barcelona)
Tel. (+34) 93 389 43 87 • Skype: “xirriquiteula” • info@xirriquiteula.com


Amb el suport de:

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya Amb el suport de l'Institut Ramon Llull Con el apoyo del INAEM